Evolar EVO-CF52BWD

Evolar EVO-CF52BWD

169.95

Gratis verzending bij bestelling boven de €100,-

  • 14 dagen retourgarantie
  • Bestellingen voor 16:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Gegarandeerd veilig betalen  Image

Zoekt u een zeer stille plafondventilator die niet alleen geschikt is om heerlijk koel de winter door te komen, maar die ook kan zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in uw ruimte in de winter? De Evolar EVO-CF52BWD plafondventilator heeft zowel een zomer- als een winterstand, waardoor u het hele jaar door profijt heeft van uw ventilator! Daarnaast is het licht van de ventilator te dimmen en is de kleur aan te passen aan uw bezigheid. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren licht, waardoor de ventilator multifunctioneel is!

Omschrijving
De Evolar EVO-CF52BWD plafondventilator is voorzien van vier bladen die zijn gemaakt van stijlvol polywood, dat een houten uiterlijk heeft. De ventilator zou daarmee opgaan in elk type interieur, of u nu een retro of een industrieel interieur heeft. De plafondventilator wordt geleverd met een afstandsbediening waarop u kunt aangeven of u de zomer- of de winterstand wilt gebruiken. Tevens kunt u hierop aangeven welk soort licht u wilt gebruiken op dat moment. De plafondventilator is te besturen aan de hand van een meegeleverde afstandsbediening. De ventilator heeft een diameter van 1320 mm en hij weegt 6,3kg.

Voordelen
✅ Dimbaar en te verstellen LED-verlichting
Naast dat de ventilator gebruik maakt van LED-verlichting en daardoor energiebesparend is, is de verlichting te dimmen en te verstellen in kleur. Zo heeft u de keuze uit helder wit, neutraal of warm licht. Hierdoor zijn de lampen aan te passen aan uw voorkeur. Wilt u bijvoorbeeld rustig op een warme zomeravond met een koel briesje kunnen genieten van een goed boek, dan kunt u het witte licht gebruiken en als u gezelligheid in huis wilt creëren kunt u het warme licht instellen!

✅ Energiebesparend door zomer- en winterstand
De ventilator heeft een zomer- en een winterstand, doordat de ventilator twee draairichtingen heeft. Tijdens de zomerstand duwen de bladen koele lucht naar beneden, waardoor u koelte ervaart. Gedurende de winterstand zorgen de bladen van de ventilator ervoor dat de koude lucht naar boven wordt gezogen en de warme lucht die boven in de kamer hangt gelijkmatig verdeeld wordt over de gehele ruimte. Daardoor is de plafondventilator te gebruiken zowel in de winter als in de zomer en kunt u besparen op de energierekening!

Specificaties

✅ Lampenkap van 15cm
✅ Spanning: 220V
✅ Frequentie: 50Hz
✅ 18W LED-verlichting
✅ Dimbare en verstelbare LED-verlichting (3000K/4500K/6000K)
✅ Geleverd met afstandsbediening
✅ Zomer- en winterstand
✅ DC153*12 motor
✅ 4 bladen gemaakt van polywood materiaal
✅ 2 jaar garantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Evolar EVO-CF52BWD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *