Evolar EVO-M1000CH

Evolar EVO-M1000CH

1,289.00

Monoblock Airco – 4 in 1 – Koelen & Verwarmen

Gratis verzending bij bestelling boven de €100,-

  • 14 dagen retourgarantie
  • Bestellingen voor 16:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Gegarandeerd veilig betalen  Image

De Evolar EVO-M1000CH Monoblock Airco is een elegante airco zonder buitenunit die u zeer gemakkelijk kunt installeren. Omdat er slechts twee gaten in de muur nodig zijn voor de montage is er geen erkend installateur benodigd. De airco is een praktische 4-in-1 airco die naast koelen en verwarmen, ook de lucht kan ventileren en ontvochtigen. Zo houdt u in uw woon- of slaapkamer ten allen tijde prettig en aangenaam binnenklimaat.

Omschrijving
De Evolar Monoblock Airco heeft een strak design dat naadloos past in elk stijlhuis. De airco heeft naast de vier modi drie ventilatorsnelheden. Tevens is de airco voorzien van een zelfverdampingsfunctie met energiebesparende technologie, waardoor het vocht eenvoudig en energiezuinig uit uw ruimte wordt verdampt. De Evolar Monoblock Airco is gevuld met het milieuvriendelijke koelmiddel R290, waardoor aan alle huidige en toekomstige milieu-eisen voldaan worden. De airco is geschikt voor ruimtes tot 40 m2 / 90 m3 en is daarmee uitermate bruikbaar voor in uw slaap- of woonkamer.

Werking en gebruik
De airco is makkelijk te bedienen middels het LCD-touchscreen bedieningspaneel, de bijgeleverde afstandsbediening en via WiFi voor extra functionaliteit. Tevens beschikt de monoblock airco over een helder LED-scherm met thermostaat, waardoor u altijd op de hoogte bent van de huidige temperatuur en modus. Ook heeft de airco een aan-uit-timerfunctie, waarmee u kunt kiezen wanneer u de airco aan wilt hebben.

Voordelen
✅ Makkelijke en goedkope installatie
Met de Evolar Monoblock Airco heeft u zeer weinig installatiewerkzaamheden. De Evolar Monoblock dient enkel op een muur bevestigd te worden door twee gaten te boren van 180mm voor de luchttoevoer en -afvoer. Omdat u gemakkelijk de montage zelf kunt verrichten kunt u besparen op de installatiekosten. Er zijn hoge en lage installatie-opties voor extra veelzijdigheid. Daarnaast dient er geen buitenunit aan de buitenkant bevestigd te worden, waardoor u niet hoeft na te denken over waar deze dient te komen. Het apparaat neemt tevens een stuk minder ruimte in.

✅ Minder geluid
Omdat er bij de Evolar Monoblock Airco geen unit aan de buitenzijde van uw pand geplaatst dient te worden, maakt de airco aan de buitenzijde een stuk minder lawaai dan bij een airco met een buitenunit. Dit kan voor zowel u als voor de buren een groot voordeel zijn. Daarnaast heeft de airco een optie voor stille werking, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust.

✅ Lage stroomrekening
De stroomrekening valt met de Evolar Monoblock Airco lager uit dan met een mobiele airco. Dit is te danken aan de hogere efficiëntie van het Monoblock. De airco biedt daarnaast een erg laag energieverbruik met een A energielabel.

 4-in-1 Airco
Met deze 4-in-1 airco kunt u uw ruimte razendsnel op temperatuur brengen, zowel door te koelen als verwarmen. Naast koelen en verwarmen kunt u tevens de ruimte in uw huis ventileren en ontvochtigen. De airco verwijdert tot wel 24 liter vocht per dag. Door het ventileren van de lucht in uw huis kunt u schadelijke stoffen en bacteriën verwijderen. Deze airco is ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van hooikoorts.

Specificaties
✅ 2,93kW koelvermogen
✅ 1000 BTU
✅ Koelen, verwarmen, ventileren & onvochtigen
✅ R290 milieuvriendelijk koudemiddel
✅ Energielabel A
✅ WiFi-bediening en infrarood afstandsbediening
✅ Geleverd met 2 plastic luchtkanalen, 2 luchtroosters, bevestigingset en afstandsbediening.
✅ Geschikt voor ruimtes tot 40m2 / 90m3
✅ 2 jaar garantie
✅ Geen buitenunit benodigd

Extra informatie

Merk

Evolar

Koelcapaciteit (kW)

2,93 kW

Verwarmingscapaciteit

2,35 kW

Geschikt voor ruimtes tot

40 m2

Geschikt voor ruimtes tot

90 m3

Koudemiddel

R290

Temperatuurbereik koelen

16 – 35 °C

Energielabel koelen

A

Opgenomen vermogen koelen

1,28 (kWh)

Opgenomen vermogen verwarmen

1,28 (kWh)

Luchthoeveelheid

400 (m3/h)

Geluidsdruk binnenunit

<58

Minimale geluidsdruk binnenunit (dB)

31

Hoogte

57,5 cm

Breedte

100 cm

Diepte

20,5 cm

Gewicht

42 kg

Kleur

Wit

Ontvochtigingscapaciteit

0,8 (L/uur)

Ventilatiestanden

3

Instelbare louvres horizontaal

Ja

Instelbare louvres verticaal

Nee

Afvoerslang naar buiten benodigd

Nee

Afstandsbediening

Ja

Wifi

Ja

Meegeleverde accesoires

2x Plastic kanalen, 2x rooster luchtuitlaat, bevestigingsset en afstandbediening inclusief raamset

Keurmerken

CE

Garantie

2 jaar

EAN

9508699522229

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Evolar EVO-M1000CH” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *