Airco installateur Gouda

Op zoek naar een airco installateur in Gouda? 

Airco installatie in Gouda

Klimaatwinkel staat bekend als dé expert op het gebied van airco-installaties in Gouda, met een sterke reputatie. Het plaatsen van een airconditioningsysteem vereist een hoog niveau van vakmanschap, en daarom worden deze taken uitgevoerd door ervaren professionals met een F-gassen certificaat. Bij Klimaatwinkel zorgen onze vakmensen ervoor dat alle voorschriften strikt worden nageleefd en beschikken zij over diepgaande kennis om ervoor te zorgen dat uw airconditioning te allen tijde efficiënt en veilig functioneert.

Airco op dak in Gouda door Klimaatwinkel

Garantie tot 5 jaar en ruim 10 jaar expertise rondom airco installaties

Met meer dan 10 jaar ervaring in airco installaties in Gouda zijn wij uw betrouwbare partner voor airco-installaties in Gouda. Wij bieden standaard een garantie van 1 jaar op elke geïnstalleerde airco. Als u in Gouda een onderhoudscontract afsluit, wordt deze garantie zelfs verlengd naar maar liefst 5 jaar.

Bespaar met de verwarmingsmogelijkheden van een airco in Gouda

Klimaatwinkel.nl installeert in Gouda airco’s die het hele jaar door zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Onze duurzame airco’s voorzien niet alleen in koeling, maar ook in verwarming. De airco’s die wij installeren zijn geschikt voor installatie in diverse omgevingen, zoals woningen, appartementen en bedrijfspanden. Daarnaast verzorgen wij het noodzakelijke onderhoud om een laag energieverbruik te waarborgen en de levensduur van uw airco te verlengen.

Waarom kiezen voor Klimaatwinkel als uw airco installateur in Gouda?

  • Ervaren professionals met certificeringen.
  • Persoonlijk advies en airco installatie in Gouda.
  • Onderhoud en service voor airco’s in Gouda.
  • Eén contactpersoon gedurende het hele proces.
  • Wij werken alleen met A-merk airco’s
  • Snelle installatie, namelijk binnen 4 weken.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in airco’s.
  • Garantie op zowel installatie als de airco.
Airco op dak in Gouda door Klimaatwinkel

Maak vrijblijvend een afspraak voor airco installatie in Gouda

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken en uw wensen te bespreken. We staan klaar om de mogelijkheden te onderzoeken en de ideale airco installatie in Gouda te vinden die perfect past bij uw behoeften. Bel ons op 085-0437215 of stuur ons een bericht. Als u liever meteen een offerte ontvangt, kunt u dit ook doen via onze contactpagina.

Joke van der Maat
Joke van der Maat
2024-04-07
Daan geeft uitstekend advies, en heeft de airco binnen een dag geplaatst. Hij werkt heel netjes ???? 'n Vakman, die ik zéker zal aanraden bij anderen.
Reinie Cazant
Reinie Cazant
2024-04-05
Daan levert super goed werk af! Luistert naar de klant en denkt optimaal mee in de juiste oplossing. Zeker aan te bevelen.
D
D
2024-03-18
Van offerte tot uiteindelijke plaatsing, alles liep op rolletjes! Het contact was erg prettig en Daan komt zijn afspraken netjes na. Ik zou Klimaatwinkel.nl aan iedereen aanbevelen! Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe airconditioning ????????
Bas van den Blink
Bas van den Blink
2024-03-18
Daan heeft perfect werk geleverd, hoe vaak vind je nog een klusser die goed communiceert met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Echt een topper en mocht ik ooit nog een airco nodig hebben dan ga ik hem zeker als eerste bellen.
Henk Boon
Henk Boon
2024-02-26
Daan is een heel aardige kerel die een mooi advies en offerte voor mijn airco heeft gegeven. Snel vakkundig geleverd. Heb hem ook aan een vriend geadviseerd.
Jet Van Zuijlen
Jet Van Zuijlen
2023-12-25
Goede service, goed contact en mooi eindresultaat. Daan denkt in oplossingen en helpt waar nodig!
Simon Beckers
Simon Beckers
2023-12-10
Daan heeft een mooie en strakke airco geplaatst. Afwerking is netjes en de airco is van mooie kwaliteit en simpel in gebruik. Daarnaast is Daan duidelijk in de uitleg en lekker sociaal! Er is ook een mogelijkheid dat hij het onderhoud doet van de airco.
jeroen bontje
jeroen bontje
2023-10-10
Afgelopen mei twee airco’s geplaatst. Professioneel advies. Snel geholpen door Daan en zijn team. Hij komt zijn afspraken na en zorgt voor een fraaie afwerking. Binnen één dag was alles geïnstalleerd.
Carlo Pravisani
Carlo Pravisani
2023-09-10
Ik wilde een airco installeren en Daan kon op korte termijn langs komen. Goed advies gehad van hem en de airco perfect geïnstalleerd.

Houd uw airco in goede conditie met onderhoud

Na de installatie van de airco is het van belang om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Dit onderhoud dient te worden verricht door gecertificeerd personeel. Bij Klimaatwinkel beschikken we over alle vereiste certificaten en expertise om ervoor te zorgen dat uw airco in Gouda optimaal blijft presteren.

Airco onderhoud in Gouda door Klimaatwinkel

Onze merken

Wij hebben zorgvuldig de beste merken uitgezocht zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Er mag geen compromis zijn op het gebied van duurzaamheid, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

Heavy-industries-logo

Op zoek naar een airco installateur in Gouda? Kies voor Klimaatwinkel!

Onze succesvolle installaties beslaan diverse regio’s, waaronder Gouda. Daarnaast bedienen wij ook Schoonhoven, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en omliggende gebieden. Zelfs buiten deze locaties hebben wij reeds een aantal airco installaties verzorgd.