Airco installateur Houten

Op zoek naar een airco installateur in Houten? 

Airco installatie in Houten

Klimaatwinkel geniet een uitstekende reputatie als dé specialist in airco-installaties in Houten. Het installeren van een airconditioningsysteem is een complexe taak die wordt uitgevoerd door ervaren professionals met een F-gassen certificaat. Onze vakmensen bij Klimaatwinkel handhaven strikte naleving van voorschriften en beschikken over diepgaande kennis om te verzekeren dat uw airco te allen tijde efficiënt en veilig functioneert.

Airco op dak in Houten door Klimaatwinkel

Ruim tien jaar aan expertise en garantie tot vijf jaar

Met ruim 10 jaar ervaring in de airconditioningsector zijn wij uw vertrouwde keuze voor airco-installaties in Houten. Standaard bieden wij een garantie van 1 jaar op elke geïnstalleerde airco. Als u in Houten een onderhoudscontract afsluit, wordt deze garantie zelfs verlengd naar maar liefst 5 jaar.

Bespaar met de verwarmingsmogelijkheden van een airco in Houten

Klimaatwinkel.nl biedt in Houten airconditioningsystemen die het hele jaar door zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Onze duurzame airco’s voorzien niet alleen in koeling, maar ook in verwarming, en zijn geschikt voor installatie in diverse omgevingen, zoals woningen, appartementen en bedrijfspanden. Daarnaast verzorgen wij het noodzakelijke onderhoud om een laag energieverbruik te waarborgen en de levensduur van uw airco te verlengen.

Kies voor Klimaatwinkel als uw airco installateur in Houten

  • Gecertificeerde vakmensen
  • Persoonlijk advies op uw locatie, ook in Houten
  • Onderhoud en service voor bestaande installaties
  • Eén aanspreekpunt gedurende het volledige proces
  • Exclusief werken met hoogwaardige A-merken
  • Snelle installatie binnen 4 weken
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de airco’s
  • Garantie op zowel de airco installatie als de airco zelf
Airco op dak in Houten door Klimaatwinkel

Maak een afspraak voor de installatie van airconditioning bij u thuis in Houten.

Neem direct contact met ons op om een afspraak te plannen en uw wensen met ons te bespreken. Wij zijn beschikbaar om de mogelijkheden te verkennen en de perfecte airco-installatie in Houten te vinden die volledig aansluit op uw specifieke behoeften. Bel ons op 085-0437215 of stuur ons een bericht. Als u liever direct een offerte ontvangt, kunt u dit ook doen via onze contactpagina.

Joke van der Maat
Joke van der Maat
2024-04-07
Daan geeft uitstekend advies, en heeft de airco binnen een dag geplaatst. Hij werkt heel netjes ???? 'n Vakman, die ik zéker zal aanraden bij anderen.
Reinie Cazant
Reinie Cazant
2024-04-05
Daan levert super goed werk af! Luistert naar de klant en denkt optimaal mee in de juiste oplossing. Zeker aan te bevelen.
D
D
2024-03-18
Van offerte tot uiteindelijke plaatsing, alles liep op rolletjes! Het contact was erg prettig en Daan komt zijn afspraken netjes na. Ik zou Klimaatwinkel.nl aan iedereen aanbevelen! Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe airconditioning ????????
Bas van den Blink
Bas van den Blink
2024-03-18
Daan heeft perfect werk geleverd, hoe vaak vind je nog een klusser die goed communiceert met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Echt een topper en mocht ik ooit nog een airco nodig hebben dan ga ik hem zeker als eerste bellen.
Henk Boon
Henk Boon
2024-02-26
Daan is een heel aardige kerel die een mooi advies en offerte voor mijn airco heeft gegeven. Snel vakkundig geleverd. Heb hem ook aan een vriend geadviseerd.
Jet Van Zuijlen
Jet Van Zuijlen
2023-12-25
Goede service, goed contact en mooi eindresultaat. Daan denkt in oplossingen en helpt waar nodig!
Simon Beckers
Simon Beckers
2023-12-10
Daan heeft een mooie en strakke airco geplaatst. Afwerking is netjes en de airco is van mooie kwaliteit en simpel in gebruik. Daarnaast is Daan duidelijk in de uitleg en lekker sociaal! Er is ook een mogelijkheid dat hij het onderhoud doet van de airco.
jeroen bontje
jeroen bontje
2023-10-10
Afgelopen mei twee airco’s geplaatst. Professioneel advies. Snel geholpen door Daan en zijn team. Hij komt zijn afspraken na en zorgt voor een fraaie afwerking. Binnen één dag was alles geïnstalleerd.
Carlo Pravisani
Carlo Pravisani
2023-09-10
Ik wilde een airco installeren en Daan kon op korte termijn langs komen. Goed advies gehad van hem en de airco perfect geïnstalleerd.

Goed airco onderhoud verlengt de levensduur van uw airco

Na de airco installatie is het cruciaal om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door gekwalificeerd personeel. Bij Klimaatwinkel hebben we alle benodigde certificaten en expertise om ervoor te zorgen dat uw airco in Gouda optimaal blijft functioneren. Wilt u meer weten over het onderhoud dat nodig is bij een airco? Lees dan verder via onderstaande knop.
Airco onderhoud in Houten door Klimaatwinkel

Onze merken

Wij hebben zorgvuldig de beste merken uitgezocht zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Er mag geen compromis zijn op het gebied van duurzaamheid, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

Heavy-industries-logo

Op zoek naar airco installatie in Houten? Ontdek Klimaatwinkel.nl!

Onze succesvolle installaties beslaan diverse regio’s, waaronder Houten. Daarnaast bedienen wij ook Schoonhoven, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en omliggende gebieden. Zelfs buiten deze locaties hebben wij talrijke airco-installaties verzorgd.