Airco installatie

Installatie van Single- en multi split airco systemen

Airco installatie

Het installeren van een airco is een complex proces dat goed gedaan moet worden om de kwaliteit van de airco te behouden. Wij begrijpen dat het belangrijk is om dit op de juiste manier te doen en u te helpen aan een airco die jarenlang meegaat.

Daarom beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en certificaten, zo zijn wij ook F-gassen gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij u helpen bij de beste keuze op het gebied van airco’s. Daarnaast kunnen wij deze ook op de juiste manier installeren. Zo kunt u genieten van een perfect en gezond binnenklimaat, zelfs tijdens koude winters en de heetste zomerdagen.

Airco installatie in Montfoort buiten unit aan de zijkant van het huis.

Airco soorten

Er zijn verschillende airco’s beschikbaar met elk hun unieke eigenschappen en voordelen. Onderstaand kunt u informatie over de verschillende soorten airco’s te vinden. Wij kunnen u helpen om te kiezen tussen de verschillende types. Zo vind u de airco die perfect past bij de grootte van de ruimte en andere specifieke behoeftes.

Wandmodel

Hoog rendement en het meest gekozen. Laat het binnendeel in de zelfde kleur als de muur spuiten voor het perfecte plaatje.

Cover buitendeel

Werk het buitendeel mooi weg met behulp van één van onze covers.

Vloermodel

Mooi weggewerkt onderaan de muur. Het vloermodel lijkt erg veel op de bekende radiator.

Klimaatwinkel helpt u de perfecte airco kiezen!

Wij helpen u graag kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u advies op maat.

Airco onderhoud

Airco onderhoud is essentieel voor het behoud van de optimale werking en de efficiëntie van uw airconditioning systeem. Het regelmatig onderhouden van uw airconditioning systeem zorgt ervoor dat het systeem op zijn best blijft presteren en verlengt de levensduur van het systeem. Daarnaast is het beter voor uw gezondheid. Goed onderhoud vermindert namelijk de kans op ziekten en allergieën. Als laatste verlengt u met een onderhoudscontact de garantie op uw installatie naar 5 jaar.

Airco onderhoud in Montfoort door Klimaatwinkel

Dit zeggen onze klanten over ons:

Rick Wijngaard
Rick Wijngaard
2024-04-30
Kan een heel lang verhaal neerzetten Maar het is een vakman met top service
R Veen
R Veen
2024-04-21
Wij hebben twee airco-apparaten laten installeren. Prima vakwerk, vakkundig (meedenkend voor de beste oplossing) , zeer klantvriendelijk (alles is bespreekbaar) en betrouwbaar. En ook nog tegen een mooie prijs.
Joke van der Maat
Joke van der Maat
2024-04-07
Daan geeft uitstekend advies, en heeft de airco binnen een dag geplaatst. Hij werkt heel netjes ???? 'n Vakman, die ik zéker zal aanraden bij anderen.
Reinie Cazant
Reinie Cazant
2024-04-05
Daan levert super goed werk af! Luistert naar de klant en denkt optimaal mee in de juiste oplossing. Zeker aan te bevelen.
D
D
2024-03-18
Van offerte tot uiteindelijke plaatsing, alles liep op rolletjes! Het contact was erg prettig en Daan komt zijn afspraken netjes na. Ik zou Klimaatwinkel.nl aan iedereen aanbevelen! Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe airconditioning ????????
Bas van den Blink
Bas van den Blink
2024-03-18
Daan heeft perfect werk geleverd, hoe vaak vind je nog een klusser die goed communiceert met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Echt een topper en mocht ik ooit nog een airco nodig hebben dan ga ik hem zeker als eerste bellen.
Henk Boon
Henk Boon
2024-02-26
Daan is een heel aardige kerel die een mooi advies en offerte voor mijn airco heeft gegeven. Snel vakkundig geleverd. Heb hem ook aan een vriend geadviseerd.
Jet Van Zuijlen
Jet Van Zuijlen
2023-12-25
Goede service, goed contact en mooi eindresultaat. Daan denkt in oplossingen en helpt waar nodig!
Simon Beckers
Simon Beckers
2023-12-10
Daan heeft een mooie en strakke airco geplaatst. Afwerking is netjes en de airco is van mooie kwaliteit en simpel in gebruik. Daarnaast is Daan duidelijk in de uitleg en lekker sociaal! Er is ook een mogelijkheid dat hij het onderhoud doet van de airco.

Onze merken

Wij hebben zorgvuldig de beste merken uitgezocht zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Er mag geen compromis zijn op het gebied van duurzaamheid, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

Logo Remeha Klimaatwinkel.nl
Logo Daikin Klimaatwinkel