Winkelwagen

Klantenservice: 085-0437215

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-

Airco installateur Montfoort

Op zoek naar een airco installateur in Montfoort? 

Airco installatie in Montfoort

Klimaatwinkel is de airco installateur in Montfoort. Airco installatie is een complexe taak die wordt uitgevoerd door erkende professionals met een F-gassen-certificaat. De experts van Klimaatwinkel houden zich nauwkeurig aan de voorschriften en beschikken over diepgaande expertise met betrekking tot de optimale werking van uw airconditioning. Dit waarborgt te allen tijde een probleemloos en veilig functionerend systeem.

Airco installatie in Montfoort door Klimaatwinkel

Meer dan 10 jaar ervaring en wij bieden tot 5 jaar garantie​

Wij hebben 10 jaar ervaring binnen de airco branche en installeren uw airco bij u in Montfoort. Daarnaast krijgt u standaard 1 jaar garantie op de geïnstalleerde airco. Sluit jij in Montfoort een onderhoudscontract af dan wordt deze garantie verlengd naar maar liefst 5 jaar.

Bespaar door met de airco te verwarmen

Met een airco installatie van Klimaatwinkel.nl in Montfoort geniet je van een comfortabel binnenklimaat. Onze duurzame airco’s koelen én verwarmen en kunnen in diverse settings geplaatst worden, zoals woonhuizen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Wij bieden tevens het benodigde onderhoud voor een laag energieverbruik en een langere levensduur van de airco.

Waarom kiezen voor Klimaatwinkel als airco installateur in Montfoort?

  • Alle benodigde certificaten
  • Advies op uw locatie, bijvoorbeeld in Montfoort
  • Service en onderhoud aan bestaande installaties
  • Eén contactpersoon tijdens het gehele traject
  • Wij werken alleen met A-merken
  • Installatie binnen 4 weken
  • 10 jaar ervaring binnen de airco branche
  • Garantie op de installatie en airco
Airco installatie in Montfoort door Klimaatwinkel

Maak een afspraak bij u thuis voor airco installatie in Montfoort

Neem direct contact met ons op om uw afspraak te plannen en uw wensen met ons te bespreken. We staan klaar om de mogelijkheden te verkennen en de juiste airco installatie in Montfoort te vinden die past bij uw specifieke situatie. Bel ons op 085-0437215 of stuur ons een berichtje. Het is ook mogelijk om direct een offerte op te vragen.  

Roy Vink
Roy Vink
2023-08-26
De samenwerking met Daan verliep heel prettig. Meteen na het aanvragen van de offerte nam hij contact op. Hij dacht goed mee over de juiste plek en wijze van installeren van de binnen-units en buitenunit. Het installeren en monteren van de airco-units gebeurde professioneel en soepel. Daan werkt rustig en schoon, zo had hij bijvoorbeeld een eigen stofzuiger mee. De airco doet het prima en is geruisloos. We zijn erg tevreden.
Rolf
Rolf
2023-08-13
Advies en uitvoering voor 2 airco's voor koelen en verwarmen. Goed advies, snel geregeld , mooie afwerking
Thom Meter
Thom Meter
2023-06-04
Enorm geholpen door goed mee te denken met mijn situatie. Installatie is soepel gegaan en ziet er erg netjes uit. Heel tevreden dus

Airco onderhoud in Montfoort voor goede prestaties

Na het deskundig installeren van je airconditioning in Montfoort door Klimaatwinkel, is het belangrijk om de airco goed te laten onderhouden. Dit onderhoud moet door gecertificeerd personeel worden gedaan, en bij Klimaatwinkel hebben we alle benodigde certificaten en expertise om jouw airco in Montfoort optimaal te laten presteren.

Airco onderhoud in Montfoort door Klimaatwinkel

Onze merken

Wij hebben zorgvuldig de beste merken uitgezocht zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Er mag geen compromis zijn op het gebied van duurzaamheid, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

Onze installaties in de regio

Wij hebben al succesvol airco’s geïnstalleerd in verschillende regio’s, waaronder Montfoort.

Gratis verzending!

Bij bestellingen boven de €100,-

14 dagen retourgarantie

14 dagen geld terug garantie

Veilig online betalen

iDeal / MasterCard / Visa / Klarna afterpay