Airco installateur Woerden

Op zoek naar een airco installateur in Woerden? 

Airco installatie in Woerden

Overweegt u een airco installatie voor uw huis of bedrijf in Woerden en zoekt u een erkende airco installateur? Neem dan contact op met Klimaatwinkel, dé airco installateur in Woerden. Al vele jaren installeren wij airco’s in Woerden. We stellen graag een vrijblijvende offerte op voor een airconditioning thuis of in uw bedrijf. Onze ervaren professionals met een F-gassen certificaat zorgen voor de installatie, waarbij strikte naleving van voorschriften en diepgaande kennis wordt gewaarborgd. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud.

Airco op dak in Woerden door Klimaatwinkel

Krijg tot wel 5 jaar garantie op de airco door onze ruimte ervaring

Met ruim 10 jaar ervaring in het installeren van airco’s in Woerden, zijn wij uw vertrouwde airco installateur. Standaard bieden wij een garantie van 1 jaar op elke geïnstalleerde airco. Als u in Woerden een onderhoudscontract afsluit, wordt deze garantie zelfs verlengd naar maar liefst 5 jaar. Zo komt u nooit voor problemen te staan en bent verzekerd van een kwalitatief goede airco.

Bespaar op de gaskosten door het gebruik van een airco in Woerden

Naast het verkoelen van ruimtes zijn airco’s ook uitermate geschikt om te verwarmen. Dit bespaart enorm op de gaskosten die anders gemaakt moeten worden om het huis warm te houden. Wij installeren airco’s in Woerden die dus het hele jaar zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De airco’s die wij installeren zijn geschikt voor installatie in diverse omgevingen, zoals woningen, appartementen en bedrijfspanden. Daarnaast verzorgen wij het noodzakelijke onderhoud om een laag energieverbruik te waarborgen en de levensduur van uw airco te verlengen.

Waarom kiezen voor Klimaatwinkel als uw airco installateur in Woerden?

  • Gecertificeerde professionals met ervaring.
  • Onderhoud en service voor airconditioners in Woerden.
  • Snelle installatie binnen 4 weken.
  • Persoonlijk advies en installatie van airco’s in Woerden.
  • Eén aanspreekpunt gedurende het hele proces.
  • Garantie op zowel installatie als airconditioning.
  • Exclusief gebruik van A-merk airconditioners.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in airconditioning.
Airco op dak in Woerden door Klimaatwinkel

Wij geven vrijblijvend advies over de airco installatie bij u thuis in Woerden

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. We bespreken hierin de situatie en uw wensen. Vanuit hier komen we met een vrijblijvend voorstel wat voor airco in uw situatie het beste is. Liever direct een offerte ontvangen? Vraag dit aan via onze contactpagina.

Rick Wijngaard
Rick Wijngaard
2024-04-30
Kan een heel lang verhaal neerzetten Maar het is een vakman met top service
R Veen
R Veen
2024-04-21
Wij hebben twee airco-apparaten laten installeren. Prima vakwerk, vakkundig (meedenkend voor de beste oplossing) , zeer klantvriendelijk (alles is bespreekbaar) en betrouwbaar. En ook nog tegen een mooie prijs.
Joke van der Maat
Joke van der Maat
2024-04-07
Daan geeft uitstekend advies, en heeft de airco binnen een dag geplaatst. Hij werkt heel netjes ???? 'n Vakman, die ik zéker zal aanraden bij anderen.
Reinie Cazant
Reinie Cazant
2024-04-05
Daan levert super goed werk af! Luistert naar de klant en denkt optimaal mee in de juiste oplossing. Zeker aan te bevelen.
D
D
2024-03-18
Van offerte tot uiteindelijke plaatsing, alles liep op rolletjes! Het contact was erg prettig en Daan komt zijn afspraken netjes na. Ik zou Klimaatwinkel.nl aan iedereen aanbevelen! Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe airconditioning ????????
Bas van den Blink
Bas van den Blink
2024-03-18
Daan heeft perfect werk geleverd, hoe vaak vind je nog een klusser die goed communiceert met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Echt een topper en mocht ik ooit nog een airco nodig hebben dan ga ik hem zeker als eerste bellen.
Henk Boon
Henk Boon
2024-02-26
Daan is een heel aardige kerel die een mooi advies en offerte voor mijn airco heeft gegeven. Snel vakkundig geleverd. Heb hem ook aan een vriend geadviseerd.
Jet Van Zuijlen
Jet Van Zuijlen
2023-12-25
Goede service, goed contact en mooi eindresultaat. Daan denkt in oplossingen en helpt waar nodig!
Simon Beckers
Simon Beckers
2023-12-10
Daan heeft een mooie en strakke airco geplaatst. Afwerking is netjes en de airco is van mooie kwaliteit en simpel in gebruik. Daarnaast is Daan duidelijk in de uitleg en lekker sociaal! Er is ook een mogelijkheid dat hij het onderhoud doet van de airco.

Behoud de kwaliteit van uw airco met onderhoud

Na installatie van de airconditioner is het essentieel om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door gekwalificeerd personeel. Bij Klimaatwinkel beschikken we over de vereiste certificaten en expertise om uw airco in Woerden optimaal te laten functioneren. Dit is zowel goed voor uw gezondheid als de levensduur van de airco.

Airco onderhoud in Woerden door Klimaatwinkel

Onze merken

Wij hebben zorgvuldig de beste merken uitgezocht zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Er mag geen compromis zijn op het gebied van duurzaamheid, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

Heavy-industries-logo
Logo Remeha Klimaatwinkel.nl
Logo Daikin Klimaatwinkel

Op zoek naar een airco installateur in Woerden? Kies voor Klimaatwinkel!

Onze succesvolle installaties beslaan diverse regio’s, waaronder Woerden. Daarnaast bedienen wij ook Schoonhoven, Nieuwegein, Utrecht, Gouda, Montfoort, Oudewater en omliggende gebieden. Zelfs buiten deze locaties hebben wij reeds een aantal airco installaties verzorgd.