Mijn naam is Daan Verheul en ben al een kleine 10 jaar werkzaam binnen de klimaat branche. De interesse voor een perfect klimaat was bij mij dan ook al vroeg aanwezig. Ik ben wat temperatuur betreft een echte Hollander en klaag altijd over het weer. 23 graden is te warm en roept direct om een airco, 19 graden is te koud en dan ren ik naar de terrasverwarmer. Droge ogen en dus een lage luchtvochtigheid? Snel de luchtbevochtiger aan. Naja je ziet waar dit verhaal heen gaat…

De afgelopen jaren heeft mijn ervaring vooral betrekking gehad op de (grote) zakelijk markt. Nu wil ik mijn vergaarde klimaat kennis graag overbrengen naar de particuliere markt. Met de Klimaatwinkel specialiseren wij ons in single split airco systemen bij particulieren en klein zakelijk. Denk hierbij aan een fysio praktijk of haarsalon. 

Volgens onderzoekers lijkt het Nederlandse klimaat binnen enkele jaren op de Dordogne en zullen we Zandvoort hernoemen naar iets als Le Sant Forte. De situatie die ik probeer te schetsen is dat we wat betreft koeling niet te lang moeten wachten, maar dit sneller willen realiseren.

Ook met de koude maanden en steeds stijgende gasprijzen moet er iets veranderen. Niet iedereen heeft het geld of de mogelijkheid om hun gehele woning te verduurzamen. Met installaties van klimaatwinkel.nl kunt u al snel een besparing maken op de gasrekening.

Klimaatwinkel.nl probeert zich te onderscheiden van de grote giganten door alle producten zelf te testen en daarom jou het beste advies te kunnen geven. Mocht u zich nu nog afvragen of u bij ons de juiste klimaatinstallatie vindt? Bedenk dan waar dit verhaal mee begon en dat alleen de beste apparaten goed genoeg zijn voor een criticus zoals ik.

Groet Daan Verheul